16. Pensioen uit NL

Categories: Oz-thoughts
Tags: No Tags
Comments: No Comments
Published on: 18/01/2012

Pensioen uit NL

Hoef niet meer te melden dat ik weer hardgelopen heb; ga er naar vanuit;-)

Gill krijgt iets van 100 euro pensioen uit Nederland! Erg om gelachen want hij wilde het helemaal niet. Tot ze hem vanuit de lokale gemeente hier verplichtten om de boel in te vullen. Toen heeft hij alle baantjes die hij heeft gehad sinds 1961 ingevuld (paar A4), zodat iemand dat in NL moest gaan overtypen. Maar goed, hij krijgt het wel! En wij maar crisis hebben; haha. Erg om gelachen.

Vanochtend wezen zwemmen bij Mullolo beach, 10 minuten rijden. Daar is bij een rots het as van Marijke uitgestrooid. Paar mooie foto’s gemaakt van Gill en een klein bosje bloemen voor Inge en Frank (en henzelf). Erg bijzonder om daar te zijn. Daarna heerlijk wezen zwemmen. Prachtig strand!

Ben er trouwens achter dat het Southern Cross ook een sterrenstelsel is wat je vooral hier kunt zien. Niet alleen een bloem dus, ahum. Weer wat geleerd.

Na het zwemmen de verzameling brieven van Gill aan zijn moeder gezien: hele ordner vol, elke brief netjes in een plastic hoesje. Wat een materiaal! Hij haalt er de twee nep-referenties uit die hij in ’66 zelf heeft geschreven over het niveau van zijn vaardigheden. Echt geweldig. Argumentatie was: ‘Who is going to check or ring Holland?’.

Na de lunch mijn verkleinde fotos op mijn blog gezet. Ook best veel werk! Ziet er best leuk uit. Dat low profile creatieve is erg lekker om mee bezig te zijn! En goed.

Nog van mijn iphone: het toilet in de tent = 's nachts niet op enge beesten staan.

Gisteren kwamen Jeff en zijn zoon weer eten. Wel grappig om te zien hoe makkelijk dat gaat. Soort grote familie. Achter de enorme muur van practical jokes zit er bij Jeff een interessante en open geest. Ook grappig om te merken dat je hier een beetje een toeristische attractie bent, als buitenlander iedereen komg een praatje maken. Ik mis net Peter, ook een vriend van Gill (ook 73), omdat die komt op een moment dat ik er nief ben. Jeff is overigens eind 40 schat ik.

Na het eten vroeg begonnen met een film ‘Groundhog day’ waarin Bill Murray oneindig dezelfde dag meemaakt, totdat hij eigenlijk zich zelf overwint en een menselijk persoon wordt. En niet meer nep is. Zoiets. Pas dan wordt hij wakker om 06:00 met de vrouwlijke producer en is de volgende dag eindelijk begonnen. Meer jezelf ontdekken en ontplooien is meer partner lijkt de boodschap. Hup daar gaan we dan! Geen gelummel meer.

Om 2300 lig ik gesloopt in bed, maarrr de film hebben we af kunnen kijken, in tegenstelling tot gisteren zzzz


Share this

No Comments - Leave a comment

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Welcome , today is Saturday, 23/06/2018