15. ‘On the edge in Perth’

Categories: Oz-thoughts
Tags: No Tags
Comments: No Comments
Published on: 18/01/2012

‘On the edge in Perth’

En dat klinkt echt spannender dan het is!

Vanochtend heerlijk mezelf afgemat met rondjes hier in het park. Warm. En wat was ik nog stijf van die kilometers langs de Warren River. Thuis ga ik deze frequentie ook aanhouden voor de Roparun in mei. Verder niks gepland vandaag behalve fotos uitzoeken en lekker eten: de beloofde roasted Pork met een crocant laagje.

Die foto’s uitzoeken is toch 3,5 uur werk. Tenminste zo kun je het bijna wel noemen. Maar erg leuk. Krijg veel positieve reacties op de composities van de foto’s. Blijf het bijzonder vinden dat er op de rand van Bkuff Knoll op 1100 meter van die mooie bloemen stonden. Nul uitzicht maar wel deze verrassing. Of om er nog een romantisch schepje bovenop te doen: on the edge, onder barre omstandigheden ontstaan de mooiste dingen. Mmmm … ja!

Iets moois onder barre omstandigheden ...

Daarna op tijd met bier begonnen met Jeff en Gill. Jeff had voor onze verjaardagen twee schalen met heerlijke kaasjes en sushi meegenomen en een fles sparkling Jacobscreek en een Tempranillo-Malbec uit 2008. Heel aardig. De Jacobscreek gaat er dan ook snel aan. En dan gaan we door met de bubbels uit de cider. Erg gelachen om het ‘Bbq-en’ wat ze hier doen. Ze doen hier alles op gas en de Weber van Gill (zie eerdere post) is zo supermodern dat je er ook niet meer bij hoeft te blijven. Dus ik dat lekker afzeiken ‘that’s not bbqing!’. En zij in de verdediging: ‘this is much enviromental friendlier’. Enzovoort. Jeff en Gill hebben al wat gekke zakelijke ideetjes gehad, waar we ook erg om moesten lachen. Bv het zelf maken van diesel van oud vet en methanol geloof ik. Uiteindelijk heeft Jeff een paar duizend liter methanol laten verdampen. Over milieuvriendelijk gesproken!

Heerlijke gegeten met een glaasje wijn. Ja-on, Paul en de kinderen er ook bij. Daarna met Gill een film gekeken met Dustin Hofman. Die liep steeds vast, dus heeft Gil er een andere Dvd-speler bij gehaald die het wel deed. Ouwe nerd. Ineens was Gill weg en naar bed gegaan. Ik vermoed zo’n 20 minuten voor het einde liep de film weer vast. Grrr het einde dus niet gezien!! Gill de volgende ochtend: ‘yeahh, the end was worthless anyway.’ Dat viel wel mee toen ik vroeg of hij wilde vertellen hoe het dan eindigde

Merk dat ik sinds ik weer in de stad ben weinig inspiratie heb om te schrijven. Te druk, te veel mensen, te veel impressies, te weinig filosofie, …? Maar het is zo fijn!


Share this

No Comments - Leave a comment

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Welcome , today is Thursday, 19/07/2018